Violatorii din Vaslui, mărturii cutremurătoare despre iubirea din spatele gratiilor!

24 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Violatorii din Vaslui, mărturii cutremurătoare despre iubirea din spatele gratiilor!
 Dante, cînd a scris <Infernul>, nu-i cunoscuse pe violatorii din Vaslui, pentru că, altfel, renunţa la aia cu “lăsaţi orice speranţă voi, cei ce intraţi aici”. Da’ de unde! Ȋn Peniteciarul din Vaslui, care cică arată după ultimele norme, băieţii nu doar că nu şi-au lăsat speranţa, dar şi-au şi aflat-o! “Nu doar că nu mi-am pierdut speranţa, dar m-am şi aflat-o”, a declarat, plin de speranţă, unul dintre purtătorii de biruinţă. “Aseară mi-am întîlnit iubirea vieţii. Aseară am aflat, în sfîrşit, cine sînt eu. Eu sînt Buradă Silviu şi niciodată n-am fost mai fericit”, a spus el, sărutîndu-l romantic, pe frunte, pe iubitul ei de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

De aceeaşi iubire nepotolită s-a bucurat, din prima seară, şi Avădanei Silviu, o fată arătoasă, fără burtă, pe care abia o aştepta iubitul ei din închisoare. “Parcă ne-am cunoscut într-o altă viaţă, de cînd l-am văzut, am ştiut că el e”, a recunoscut, sfioasă ca o pătlăgică pe care soarele încă n-a bătut, Silviu. “Viaţa are nişte văi şi nişte dealuri de care habar n-aveam. Nici io nu ştiam de văi şi dealuri am în mine. Iubitul meu mi le-a descoperit. Nu ştiam că şi băieţii au un punct G! Repet, parcă ne ştim de-o viaţă!”, declară el, de data asta fără sfiala colegei sale, Buradă Silviu.

La rîndul ei, Bolboceanu Petrică e declarat că n-a ştiut ce-i aia mătură pînă cînd n-a intrat în penitenciar şi că-i mulţumeşte foarte mult iubitului ei c-a pus-o la treabă. “M-a posedat cu bestialitate, aşa cum îmi place mie, încă din prima seară. Eram cu mătura-n mînă, nici n-apucasem să mă dezmeticesc. Simţeam că mor, dar mai bine mă opresc aici cu destăinuirile”, a spus domnişoara Bolboceanu Petrică, şiI cine ar mai încuraja-o să mai spună ceva, cînd ar vedea sclipirea din privirea ei?!

Burlacu Paul Andrei spune că ea vrea să se mărite cu noul ei iubit după ce iese din închisoare. “Toţi cei care spun că sîntem violaţi în penitenciar nu ştiu ce spun. De atîta iubire de cîtă am avut parte aici, în spatele gratiilor, n-am avut parte în viaţa mea. De unde se vede clar că iubirea trece de gratii, trece de mătură şi de periuţa de dinţi. Iubirea e unde nu te aştepţi. Odată te loveşte în moalele capului şi nu ştii ce-i aia”, spune ea, culegînd o scamă de pe jos şi icnind indescifrabil atunci cînd se apleacă.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră