Violatorii din Vaslui: “Cerem să fim castraţi chimic”!!! “Asta e bătaie de joc” a spus iniţiatorul “proiectului”, nemulţumit de pedeapsă!

17 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Violatorii din Vaslui: “Cerem să fim castraţi chimic”!!! “Asta e bătaie de joc” a spus iniţiatorul “proiectului”, nemulţumit de pedeapsă!
Violatorii din Vaslui pleacă la arest cu o mare durere în suflet: că nu li s-au dat pedepse mai mari, pedepse, cum spuneau ei, cîndva, pe vremea, cînd se scărpinau la nas în faţa camerelor, pedepse egale cu durata plăcerii.

Silviu Ovidiu Burada, iniţiatorul violului, a fost primul care a insistat să i se comute pedeapsa de 8 ani şi 4 luni de închisoare în închisoare pe viaţă şi chiar pe celelalte reîncarnări; de altfel, el a susţinut în repetate rînduri că vrea închisoare egal cu durata plăcerii, lucru pe care, iată, instanţa, i l-a refuzat, ca un animal ce e. Este motivul pentru care avocatul lui Burada va face recurs, cerînd o pedeapsă, dacă nu capitală, atunci măcar pe viaţă şi, dacă se poate, să fie violat de şaptezeci de ori cîte şapte în fiecare zi de executare a pedepsei. Să sperăm că data viitoare va avea mai mult succes.

Nemulţumit de pedeapsă a fost şi Paul Andrei Burlacu, care a primit doar 7 ani de închisoare, în condiţiile în care el nu doar că a pledat vinovat, dar a cerut el însuşi să fie violat de un bar întreg de gay negri, fiecare cîntărind peste o sută de chile. “Pentru că aşa e corect”. Rămîne de văzut cum va acţiona în continuare avocatul lui Burlacu, căruia îi vine chiar să-şi dea demisia din cauză că, iată, clientul lui a primit atît de puţin, după ce el a pledat pentru vinovăţia lui.

Silviu Avădanei e şi el nemulţumit. Nemulţumit pentru că şi-ar fi dorit mai multe lucruri pe care instanţa i le-a refuzat. 1) să fie violat măcar o dată de Silviu Ovidiu Burada, căruia îi poartă o ascunsă admiraţie, mai ales de cînd i-a văzut “scîrbavnicul” în acţiune, 2) atît de repede au acţionat jandarmii, că n-a avut timp să-şi ia şi el o carte, măcar, cu el, deoarece el citeşte foarte mult. Silviu, avem o veste bună pentru tine: există biblioteci şi în penitenciare! Cel puţin aşa am văzut noi în filmul “Ȋnchisoarea îngerilor”, cu Morgan Freeman şi Tim Robbins, în care Tim Robbins… dar să ne oprim aici.

Petrică Ionuţ Bolboceanu e şi el, de asemenea, nemulţumit de decizia instanţei şi abia aşteaptă s-o vadă p-aia finală. După cum ne-a declarat avocatul lui, el ar vrea, dacă s-ar putea, să stea în cameră cu cei mai agresivi şi mai răi oameni cu putinţă, deoarece lui îi place cu violenţă. Brută mică!

Nemulţumit de pedeapsă e şi Ionuţ Bogdan Boicu, nemulţumit, chiar peste măsură, pentru că el a primit doar 5 ani şi cîteva luni, lucru “de neacceptat” pentru el, spune avocatul său, care a mărturisit în exclusivitate pentru mariustuca.ro că omul şi-ar fi dorit măcar 40 de ani şi castrare chimică, plus lanţuri de o sută de chile legate de picioare pe tot parcursul vieţii. Ne pare rău şi nouă, Ionuţ, că n-ai primit decît atît. să sperăm, însă, că, la recurs, dorinţa ta fi-va îndeplinită, mai ales aia cu castrarea. Nu de alta, dar ne e teamă să nu carecumva să rămîi însărcinată în puşcărie.

Cît despre Alin Rotaru şi Ioan Surleac, tot 5 ani şi 8 luni, sînt la fel de trişti. Avem acelaşi mesaj şi pentru ei, cu promisiunea că niciodată un rău nu vine singur.

Garantat!
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră