Prostie cruntă, falsă pudoare, cretinism, ipocrizie sau neglijență criminală?!

29 Mai 2015
Prostie cruntă, falsă pudoare, cretinism, ipocrizie sau neglijență criminală?!
– Draga mea, iti intra in casa un nenorocit care ti-a spus ca e specialistul de la gaze. Nu e deloc specialist si nici de la gaze nu este!

– Vai domnule Chilian, dar ce vocabular avet!… Zau ca nu ma asteptam de la dumneavoastra, la ce muzica faceti, e un soc!

– Domna, acea jigodie ordinara va violeaza copilul ce-l mic in varsta de doi ani!

-De ce sinteti atat de rau domnule Chilian?! Cum puteti vorbi asa, zau ca nu inteleg!

-Doamna, javra aia a furat rinichiul celei mari, fetitei dumneavoastra de paisprezece ani!!!

-Domnule Chilian… Vaaai… As vrea sa cred ca este doar o scapare de-a dumnevoastra… In definitiv toata lumea fura, toti suntem o apa si-un pamant inca de cand primul om a baut apa dintr-o cana de lut. Chiar nu pot accepta din partea dumneavoastra o asemenea violenta a limbajului! Dar va rog!…

-Draga doamna, jegosul ala a dat foc casei, gemenii, copiii dumnevoastra mijlocii sint prinsi in incendiu, vor muri daca nu faceti ceva!

-Pacat domnule Chilian, sa stiti ca chiar imi placea cum cantati, adoram muzica dumneavoastra. Copiii mei s-au nascut si au crescut cu Zece dar asa ceva chiar nu pot tolera. Prea multa rautate! Artistul Florin Chilian este minunat si il voi iubi mereu dar omul Florin Chilian este cumplit de dezamagitor. Vorbiti foarte urat, va luati de toata lumea care, bine… mai grasesc si ei dar nimeni nu-i perfect… Ma voi opri la artist si nu voi mai baga in seama omul. O zi buna!

Intrebare:
Ba contemporanilor, chiar sunteti toti imbecili?!


Alte stiri din Editorial

Ultima oră