Poliţiştii violatori din Călăraşi rup tăcerea: “ne-a violat de ne-a rupt şi toate astea doar pe doi lei!”

12 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Poliţiştii violatori din Călăraşi rup tăcerea: “ne-a violat de ne-a rupt şi toate astea doar pe doi lei!”
Da! Poliştiştii din Călăraşi sînt victimele victimei! Onorată instanţă, rog să se reţină! Această fată cu chip de om, pentru care nu avem nici cea mai mică empatie, i-a violat cu o agresiune greu de imaginat pe aceşti doi poliţişti cumsecade, care doar îşi vedeau de treaba lor! De cum i-a văzut pe stradă, fugită de la centru, fetei i s-au aprins poftele animalice. Tot ce-şi mai dorea acum era doar să-i posede pe cei doi poliţişti cumsecade şi la locul lor, care-şi vedeau liniştiţi de viaţa lor şi de cariera lor, fără alte chestii. Da! Onorată instanţă, rugăm să se reţină pentru decizia finală faptul că această bestie care nu mai are nimic omenesc în ea, are o putere fizică exacerbată. Cu o uşurinţă demnă de filmele … ăăă… demnă de filmele, fata i-a săltat pe cei doi poliţişti, i-a legat strîns cu fundiţă şi i-a cărat în spate pînă pe cîmp. Puterea asta extraordinară, de Goliat, dacă vreţi, era, probabil alimentată şi de poftele carnale exacerbate ale fetei de 15 ani.

Sex, sex, sex! La asta visa această bestie părăsită de toată lumea, crescută într-un centru vai mama lui şi violată încă de la vîrsta 12 ani de către concubinul mamei ei. Ȋnfiorător, onorată instanţă! Aceşti doi poliţişti aceşti doi oameni cumsecade, aceşti cetăţeni de marcă ai judeţului Călăraşi n-au făcut nimic rău. Fata a profitat de trupul lor cu bestialitate, după cum i-au poruncit poftele ei animalice. Cînd pe unul, cînd pe celălalt.

Cînd unul încerca să se împotrivească, fata îl ţinea bine şi profita şi mai rău de trupul lui. Cînd celălalt încerca să se ridice şi să fugă, fata îl ţinea cu forţa ei de brută şi-l viola pînă la leşin. Dar această insaţiabilă nu s-a oprit aici! După ce şi-a satisfăcut poftele, după ce a băgat măgarul în hambar, după ce a dat cu mobra-n gîşte, după ce şi-a dus mielul la căldură, după ce şi-a dus pionierul la ecluză, ei bine, după ce a dat la pedală după pofta inimii, fata s-a scotocit de doi lei şi i-a aruncat în bieţii oameni de bine, apărători ai legii, bastioanele… ăăă… bastioanele. Ce să mai spui la aşa ceva?

Onorată instanţă, să ştiţi că nu e adevărat că fata le-a oferit o ţigară! Şi-a aprins-o ea, satisfăcută ca un animal, în timp ce cele două victime dezonorate plîngeau în hohote şi implorau clemenţă! Şi-a pus piciorul pe ei, i-a privit şi le-a şi mulţumit, onorată instanţă, culmea cinismului! Cerem pedeapsa cu moartea şi după moarte a acestei călăoaice care le-a aruncat hainele la gunoi celor doi îngeri păzitori ai Călăraşilor. Cerem dreptate, cerem ca mîna lungă a justiţiei să se ridice şi asupra acestui animal care numai om nu este.

Fiat lex sau cum e aia!

Alte stiri din Editorial

Ultima oră