La Cluj s-a arat cu aceleași mârțoage

05 Sep 2016 | scris de Cristi Severin
La Cluj s-a arat cu aceleași mârțoage

Acu’, eu prea tare nu mă pricep la fotbal, da’ zic şi eu că în condiţiile în care am jucat cu namilele din Muntenegru, jocul cu pase rapide la firul ierbii ne-ar fi avantajat mai mult. De-aia nu înţeleg încăpăţânarea cu care Federaţia Burleanului a insistat ca meciul să se joace la Cluj. Că au mâncat porumbeii gazonul, că l-au tocit Untolzii, asta nici măcar nu mai contează.

Nici Daum n-a fost prea încântat de cultura intensivă de pe Cluj Arena, da’ ce ştiu nemţii ăştia? Nişte chiţibuşari perfecţionişti, mai dă-i încolo de capitalişti veroşi. Oricum, un lucru care ar trebui să dea de gândit, neamţului şi sfătuitorilor, că ar cam fi cazul să schimbe şi calimera şi camarilla, e că cel mai bun om al nostru a fost puştiul Benzar, debutant.

Aia cu experienţa nu mai "ţine" de mult, mai ales după ce am văzut gafele cu multă experienţă ale centrului apărării noastre. Iar cărămida din pieptul naţionaliştilor care nu vor străini în lot s-ar putea să se transforme într-o piatră de moară de gâtul naţionalei.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră