Cum mi-am mărit sînii într-un mod miraculos

27 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Cum mi-am mărit sînii într-un mod miraculos
„Bună! Sînt Crizantema şi, după ce am născut am avut sînii uriaşi dar pe urmă, după ce m-am lăsat de alăptat, m-am dezumflat toată. O perioadă am fost distrusă şi chiar m-am gîndit serios la suicid, ba chiar la o intervenţie chirurgicală, deoarece soţul meu nu mai dădea semne că mă place. Asta pînă cînd am descoperit crema asta de mărit bustul şi am rămas pur şi simplu şocată. În doar cîteva săptămîni, soţul meu s-a declarat fanul meu cel mai mare. Era şi normal. Tocmai cîştigasem două numere la sutien. Eram în al nouălea cer. Pur şi simplu nu-mi venea să cred. Eram cea mai norocoasă mamă din lume. Eu de felul meu sînt foarte slabă, oricît aş mînca, am talia subţire-subţire şi picioarele lungi. Sufeream numai la gîndul că sînii mei erau mai lăsaţi. Închipuiţi-vă: nu doar să ai sînii mici, ci şi lăsaţi! Oribil. Nu puteam să dorm noaptea cu gîndul la sînii mei,.

Era şi normal ca soţul meu să aibă pe desktop o poză cu un fotomodel cu sîni enormi. Asta m-a motivat în alegerea mea şi aşa am descoperit această cremă care-ţi măreşte sînii de nu mai vezi de ei să te-nchei la curea.
Încearcă şi tu această cremă de mărit sînii. Uită de suicid, de bisturiu şi de intervenţiile chirurgicale care-ţi scot banii din cont şi nu ţi-i mai pun înapoi. Prietenele mele nici acum nu mă cred. Ba chiar mă întreabă cît am dat pe silicoane şi nu mă cred cînd le spun că am cumpărat o simplă cremă de mărit sînii”.
„O cremă de mărit sînii??? Nu-mi vine să cred! Există aşa ceva???”.

Da! Acum există şi costă foarte puţin. Tot ce trebuie să faci e să te masezi o dată pe zi cu această crenmă de mărit sînii şi soţul tău va observa diferenţa. Uită de desktopurile cu fotomodele cu sîni mari! Fii TU cea care să stea la loc de cinste pe desktopul soţului tău! Meriţi un loc mai bun în inima soţului tău: pe desktop, acolo unde se uită toţi colegii lui de job, acolo unde se uită chiar el. Fă-l să se uite la tine şi atunci cînd nu eşti lîngă el!

„Crema asta de mărit sînii mi-a schimbat total viaţa. Am devenit mai liberă, am mai multă încredere în mine. Bărbaţii pur şi simplu nu mai au pe unde să mă ocolească pe stradă. Ocup tot pe unde mă duc. E pur şi simplu minunat!”, spune şi Clarisa despre această minunată cremă de mărit sînii.

„Am încercat multe creme de mărit sînii dar cu asta pur şi simplu nu mi s-au mai oprit din crescut. Sînt cu totul alt om. A trebuit să-mi schimb garderoba. Staţi să vedeţi ce faţă a făcut soţul meu cînd i-am spus că trebuie să-mi schimb toate sutienele, deoarece nu mă mai încape nimic!”, a zis şi această frumoasă doamnă, căreia acum îi trebuie o grefă de piele, că nu-i mai ajunge pielea de la cît i-au crescut sînii.

„Eram foarte tristă şi amărîtă şi n-am crezut cînd o prietenă mi-a recomandat această cremă de mărit sînii. Am încercat, totuşi, într-o doară şi rezultatele nu au întîrziat să apară. Seara m-am culcat cu o măsură, dimineaţa m-am trezit cu alta. Este incredibil!”

Nu mă crede pe cuvînt! Încearcă şi tu această cremă de mărit sînii, care-ţi măreşte sînii cu viteza fulgerului şi aşa ţi-i lasă. Chiar şi cînd o să fii o babă flască, supusă legilor fizicii, chiar şi cînd faţa ta o să atîrne pînă aproape de asfalt, sînii tăi or să stea mari şi fermi, ca la douăzeci de ani, iar soţul tău o să te aibă numai pe tine pe desktop. C]ştigă-ţi locul în inima soţului tău!
Fii acolo unde trebuie să fii: pe desktopul lui de la job. Meriţi un upgrade! 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră