Cea mai curată instituţie! Parlamentul a fost dezinfectat special pentru Elena Udrea!

20 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Cea mai curată instituţie! Parlamentul a fost dezinfectat special pentru Elena Udrea!
Şoc şi groază în Parlamentul Romȃniei! Elena Udrea a anunţat că-şi ia reumatismul şi se reapucă de treabă, în calitate de parlamentar al Romȃniei. “Este colega noastră şi o respectăm”, a spus un parlamentar scobindu-se-n nas cu unghia de le degetul mic, mîna dreaptă. “Da, e normal să vină, doar e aleasa neamului şi poporului romȃn din Roman, doar o iubeşte oamenii, cum să nu vină? E normal să vină la job, nu?”, a mai adăuagt o altă doamnă deputat, încercînd să-şi mascheze groaza de pe chip şi să facă o figură cît mai bună.

“Eu nu-nţeleg de unde atîta ură. Doar e una de-a noastră, doar… nu-i aşa… e deputat de Roman! Eu aş fi venit la Parlament şi din închisoare, să ştiţi! E datoria mea faţă de cetăţenii care m-au ales să cer învoire de la puşcărie ca să mă duc să le reprezint drepturile în Parlamentul Romȃniei, cea mai înaltă instituţie în stat sau cum e aia”, a spus un alt deputat, la coadă la bufetul ăla e la etajul 1.

“Am spălat covoarele, am spălat geamurile, am spălat perdelele, chiar şi lustrele astea mari, care n-aveţi habar ce greu se spală, toate să fie curate cînd vine doamna Udrea din arest… ăăă.. pardon… din vacanţă; am curăţat şi instalaţiile de aer condiţionat, să nu-i pută doamnei a Legionella, că poate se spală pe cap şi n-are timp să se mai usuce şi pleacă aşa, cu părul ud la Parlament, face legioneloză, Doamne fereşte!

Chiar şi doamna liftier s-a pregătit cum se cuvine pentru revenirea din Marea Aventură a Elenei Udrea; “mi-am făcut analizele de sînge, mi-am făcut radiografii, sînt foarte bine, n-am nimic, sînt complet dezinfectată, doamna Udrea poate să vină liniştită, n-o să ia nimic de la mine”, a declarat aceasta, cu analizele-n mînă.

Mai încolo, la bucătărie, doamnele şi domnii bucătari suflă-n iaurt, deoarece au auzit că dacă te frigi cu ciorbă, acuma trebuie să sufli şi-n. “Vine Udrea”, le facem noi de colo. “Să vină! Mi-am pus mănuşi peste tot, mă spăl pe mîini mai ceva ca un chirurg înainte de operaţie, Udrea poate să vină. Eu fac cinste Parlamentului”.

“Dar, oare, Udrea face cinste Parlamentului Romȃniei?”

La această întrebare, toţi răspund cum răspunde Udrea; se aruncă repede într-o maşină cu geamuri fumurii şi… p-aici ţi-e drumul! (Cu diferenţa că, în cazul lor, maşina cu geamuri fumurii e doar un amărît de maxi-taxi)
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră