Oi, Obama şi un Putin

27 Mai 2015
Oi, Obama şi un Putin
Preşedintele Obama are motive să fie fericit: un tînăr avocat din Kenya, ţara lui natală, i-a oferit o cireadă de 50 de vaci, o turmă de 70 de oi şi încă o turmă de 30 de capre, dacă acceptă să-i dea mîna fiicei lui mai mari, Malia. Ȋncîntat peste măsură de ofertă, Obama nu doar că a acceptat imediat, dar a şi cerut amenajarea, undeva în spatele Casei Albe, a unei păşuni pentru animale. “
Sînt foarte bucuros pentru acest deal”, a spus acesta, nu înainte, însă, de a fi comandat amenajarea unui staul imens, pentru noua sa achiziţie, la care nici măcar nu spera.
Cît despre tînărul avocat kenyan, acesta a promis c-o va învăţa pe Malia să mulgă vaca, lucru extrem de folositor dacă e să ne gîndim la calitatea precară a laptelui din comerţ (acesta lăsînd mult de dorit – chiar foarte mult, întrucît se pasteurizează de mai multe ori de-l ia mama Focului de lapte).
“Nu-mi doresc ceva mai mult pe lumea asta decît un lapte sănătos, organic, pentru mine şi familia mea; bine, lăsînd laoparte relaţiile tensionate cu Rusia”, a săltat de bucurie Obama. “Acum, că am vaci şi oi şi capre, o să-mi încep ziua cu o brînză bună şi cu cîteva roşii alături (din solarul meu personal).
O cană cu lapte şi… la salvat planeta cu mine! Altfel vorbeşti cu Putin cînd ştii c-ai mîncat o brînză bună de dimineaţă”, a mai adăugat preşedintele american, care a spus că-l înţelege pe Becali de ce preferă să stea în spatele vilei împreună cu prietenele lui lînoase decît prin te-miri-ce cafenea obscură dintr-un mall.
De cum s-a văzut cioban, Obama a comandat mai multe CD-uri cu formaţia lui preferată, Zdob şi Zdub, şi a cerut ca melodia “450 de oi” să fie melodia oficială a Casei Albe, cu atît mai mult cu cît şi mesajul e binevenit: “Am să mă duc la Putin şi am să-i dau cu CD-ul cu Zdob şi Zdub în cap şi am să-i spun <uite, fraiere, ce vrea lumea – 450 de oi, faceţi dragoste, iar nu război! Măi!>”.
Cît despre Malia, aceasta a mărturisit că vrea să abandoneze studiile şi să se ducă să mulgă vaca în Kenya, spre disperarea mamei sale, care ar vrea totuşi, ca fata ei să-şi termine studiile şi abia apoi să se ducă la coada vacii.

 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră