Aeru' și fraieru'

13 Iun 2017 | scris de Cătălin Roșioru
Aeru' și fraieru'

De la o vreme, în fiecare dimineaţă când fac ochi, primul gând e să mă duc să-mi iau slipul şi prosopul de plajă. După care mă trezesc la crunta realitate: nu, nu sunt în vacanţă. Şi cred că mulţi dintre voi prezintă aceleaşi simptome.

Şi mai interesant e că, după ce-mi fac tabietul matinal, mă îndrept spre metrou, spre autobuz, unde-mi dau seama că ar fi trebuit să-mi iau slipul şi prosopul de plajă.

Săptămâna trecută, vă mărturisesc cinstit, am realizat fantastica performanţă să prind de două ori un autobuz cu aer condiţionat. În rest, pentru că RATB ţine la sănătatea noastră şi ştim cu toţii că sauna e sănătoasă, mi-am adus prinosul de transpiraţie alături de alţi concetăţeni, la fel de prea-fericiţi şi prea-transpiraţi ca mine.

Cam la fel e şi în metrou, doar cât stai în staţie să aştepţi e mai bine, după ce-ai urcat alături de celelalte sardeluţe, se deschid toţi porii şi vine inundaţia. Mai deschide câte unul geamurile, dar pe mine, cel puţin, nu mă avantajează, pentru că şi-aşa mai am păr doar de-o furtună mai serioasă. Pe de altă parte, perversul din mine se bucură, pentru că apucă să vadă ce se mai poartă anul ăsta în materie de lenjerie intimă.

Însă hai să privim lucrurile şi altfel: se spune că succesul înseamnă 10% inspiraţie şi 90% transpiraţie, de unde trag concluzia că, mulţumită METROREX şi RATB, Bucureştiul e plin-ochi de oameni de succes.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră