Ascultătorii de telefon vor să ştie cu ce au greşit de ascultă numai tâmpiţi toată ziua

01 Sep 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Ascultătorii de telefon vor să ştie cu ce au greşit de ascultă numai tâmpiţi toată ziua
Un grup de tineri ascultători de telefon a înaintat o cerere la primăria Bucureşti pentru a protesta în mod legal şi paşnic împotriva ascultării telefoanelor tuturor tâmpiţilor.
Ei şi-au motivat gestul nebunesc spunînd că s-au săturat să se uite în gura la toţi tâmpiţii care vorbesc despre cum se face ciorba de perişoare şi cum să-ţi faci copilul să te asculte în timpul unei crize de isterie.

“Dar nu mai pot, pur şi simplu nu mai pot”, a intervenit unul dintre viitorii protestatari, “toată ziua stau la telefon şi ascult ce spune ăla şi ăla despre cum face caca copilul şi dacă a dormit la prânz”, a spus un alt protestatar. “Da! Subscriu! Eu unul nu mai pot să mai ascult reţete de ciorbe şi de supă-cremă. Simt că turbez. Dac-ar fi să notez toate reţetele pe care le aud la telefon, ar trebui să scot o carte de bucate! A! Uite, ce idée bună!”, şi-a găsit drumul în viaţă un altul.

Ȋ|ntr-adevăr! Situaţia e extrem de tensionată printre ascultătorii de telefon. Săturat să mai asculte comentarii politice fără nici o finalitate, un ascultător a declarat că are de gînd să-şi dea demisia prin căşti. “O să-l aleg pe unu mai spălăţel, aşa, şi o să-l anunţ că-mi dau demisia. Deci că-mi dau demisia din funcţia de ascultător de telefon pe banii lui. Eu nu mai pot să mai duc povara asta în spate!”, s-a destăinuit un altul.

“Eu am disperat. Sînt disperat! O ascult pe una care vorbeşte numai despre chestii spirituale! M-am săturat de toţI tibetanii şi de toţi spiritualii din lume! Protestul meu nu este mpotriva ascultării telefoanelor, ci împotriva vorbitului de tîmpenii la telefon! Dacă antevorbitorul meu milita pentru o lume nespirituală, eu militez pentru o lume în care să vorbim ce trebuie la telefon. Că nu ne pierdem timpu de pomană, deci da???”, a spus un altul.

După cum vedeţi, stimaţi telespectatori, situaţia, printre ascultătorii de telefon e tensionată. “Mă simt frustrat că în loc să ascult la radio ascult la telefon. Păi ce fel de viaţă mai e şi asta?”, a spus un protestatar.
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră