Ştefan Bănică jr.: „Fac o meserie pe care mi-am dorit-o din copilărie şi este un vis care s-a împlinit”

18 Oct 2015
Ştefan Bănică jr.: „Fac o meserie pe care mi-am dorit-o din copilărie şi este un vis care s-a împlinit”
La 18 octombrie, Ştefan Bănică jr. îşi sărbătoreşte ziua de naştere. La ceas aniversar îi spunem „La mulţi ani!”

Ştefan Bănică a simţit chemarea muzicii în fragedă copilărie, iar din momentul în care a a decis să nu stea departe de ceea ce inima i-a spus că i-ar fi pe plac s-au conturat 15 albume încununate de succes. „Muzica, pentru mine, înseamnă, în primul rând, un mod de a mă exprima. Prima dată când am simţit «chemarea» spre muzică a fost la vârstă de 1 an, când l-am auzit pe Tom Jones cântând «Delilah». Fac o meserie pe care mi-am dorit-o din copilărie şi este un vis care s-a împlinit. Vorba lui Bregovic: «fac o meserie pe care oricum aş fi făcut-o şi gratis»”, spune artistul.
Chiar dacă „sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa: unul de a crede că nimic nu este miracol; al doilea, ca şi când totul este un miracol”. Ştefan Bănică face parte „din a două categorie, unde viaţa se trăieşte la timpul prezent şi încerc să mă bucur de tot ce îmi poate oferi”.

Ştefan Bănică nu face clasamente legate de cele mai frumoase momente trăite în ultimul an, însă spune că au fost multe momente frumoase, în special legate de copii.
Actulmente, lucrează la un proiect nou. „Înregistrez cântece care urmează a fi lansate ca single-uri. Este pentru prima oară când fac lucrul asta după 15 albume de autor lansate. Sigur că, la un moment dat, aceste cântece noi se vor grupa şi vor apărea şi pe un album. Primul cântec din acest nou proiect este «Gura, taci!», cel mai recent single al meu, care deja este difuzat la radio şi tv, dar şi online, pe youtube - https://www.youtube.com/watch?v=FHiWLfdfEXY - sau pe pagina mea de facebook: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial. De altfel, single-ul «Gura, taci» dă şi numele turnelui care va avea startul în curând, la finalul lunii octombrie: pe 29 octombrie la Galaţi şi 30 octombrie la Constanţa. Apoi, în noiembrie: 11 noiemebrie – Timişoara, 12 noiembrie – Craiova, 17 noiembrie – Braşov, 18 noiembrie – Bacău, 19 noiembrie – Iaşi, 20 noiembrie – Suceava, 21 noiembrie – Ploieşti”.
La ceas aniversar „îmi doresc să fiu sănătos şi să mă pot bucura alături de cei dragi de tot ce am”. La mulţi ani, Ştefan Bănică!

Alte stiri din Calendar

Ultima oră