Dragoş Bucur: “Actoria este o joacă şi aşa cred că trebuie să rămână!”

13 Iun 2015 | scris de Cristi Severin
Dragoş Bucur: “Actoria este o joacă şi aşa cred că trebuie să rămână!”
Actorul Dragoş Bucur îşi sărbătoreşte la 13 iunie ziua de naştere. La ceas aniversar îi spunem “La mulţi ani!”

Nu-şi aminteşte ce vis avea în copilărie când în discuţie intervenea întrebarea: “Ce vrei să fii când vei fi mare?”. Anii au trecut, iar destinul i-a purtat paşii spre actorie deşi, “în nici un caz nu visam să devin actor!”, mărturiseşte Dragoş Bucur.

Îşi construieşte fiecare personaj cu meticulozitate. Cât de greu este să-i dea o anumită structură şi, mai ales, să se transpună în eroul pe care trebuie să-l ilustreze? “Depinde de personaj, de regizor, de scenariu şi de parteneri. La urma urmei, actoria este o joacă şi aşa cred că trebuie să rămână!”.

Cel mai frumos moment al anului 2015 n-a venit, dar este aproape: va deveni, pentru a doua oară, tată: “Cred că, cel mai frumos moment este pe cale să vină, fratele Sofiei” , zâmbeşte Dragoş Bucur.

Anul acesta va petrece ziua de naştere cu familia. “Din fericire sunt liber pe data de 13, aşa că voi sta acasă, cu familia, şi vom petrece în clasicul stil românesc: grătar (deşi poate ceva mai uşor, peşte probabil), salată, un vin şi multă limonadă!”.

Gândul său la ceas aniversar este simplu şi firesc: “Să fim fericiţi!”

Alte stiri din Calendar

Ultima oră