WizzAir propune o rută exotică și își mărește numărul de zboruri către unele destinații

20 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
WizzAir propune o rută exotică și își mărește numărul de zboruri către unele destinații

La împlinirea a 12 ani de la înființare, WizzAir a anunțat, la București, introducrerea unei noi rute București – Tenrife, creșterea numărului de zboruri spre anumite destinații și intrarea în componența bazei din București a unui Airbus A321 nou-nouț.

 

Ruta București-Tenerife este introdusă din 2 noiembrie, urmând ca de la mijlocull lunii decembrie să existe două zboruri săptămânale (miercuri și duminică).

 

Totodată, Wizz Air a anunţat creşterea capacităţii de transport prin adăugarea unei noi aeronave bazei din Bucureşti. Începând cu noiembrie 2016, capitala României va dispune de 9 aparate de zbor. Noua aeronavă va deservi din toamnă cea mai recentă rută exotică spre Tenerife şi va contribui la creșterea frecvenţelor rutelor deja existente către destinaţii populare. Biletele către noua rută sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com la prețuri începând de la 229 RON.

 

A321 are o capacitate de 230 de locuri față de 280 de locuri la A320.

 

Mai mult, au fost mărite numărul de zboruri către unele destinații. Vor fi 26 de curse săptămânale către Londra Luton (în loc de 20), 7 către Milano Malpensa (în loc de 3), 14 către Roma Ciampino (în loc de 11), 7 către Madrid (6), 3 spre Birghmingam (2), 4 către Tel Aviv (3), 3 spre Basel (2).

Wizz12ani 2

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră