Wizz Air. Rute noi din Sibiu și Suceava

06 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Wizz Air. Rute noi din Sibiu și Suceava

Wizz Air este deja cel mai mare transportator aerian din România în funcție de numărul de locuri oferite, iar Sibiu va deveni cea de-a şaptea bază a companiei în România, în timp ce Suceava va fi cea de-a noua destinaţie Wizz Air din țară.

 

O dată cu noua aeronavă Airbus A320 alocată bazei din Sibiu, Wizz Air va lansa noi rute către Nuremberg, München Memmingen, Milano Bergamo şi Madrid şi va creşte numărul zborurilor către Londra Luton la cinci pe săptămână. Noua rută din Suceava va face legătura între oraşul din nordul ţării şi Londra Luton de patru ori pe săptămână.

 

Cu noul zbor din şi către Suceava, Wizz Air îşi consolidează poziţia pe piaţă şi oferă cele mai multe conexiuni aeriene între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară.

Biletele către noile destinaţii sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 69 RON.

 

În 2015, Wizz Air a transportat mai mult de 4,5 milioane de pasageri în şi din România, în comparaţie cu 3,9 milioane în 2014. Pe lângă noul zbor spre Suceava din acest an, compania va deschide în iulie baza sa operaţională din Iaşi, ceea ce va mări opţiunile pentru cursele cu tarif redus din nordul ţării.  

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră