Wizz Air, noi rute către Atena, Göteborg, Nisa și Kutaisi. A zecea aeronavă alocată la București

03 Iul 2018 | scris de Sebastian S. Eduard
Wizz Air, noi rute către Atena, Göteborg, Nisa și Kutaisi. A zecea aeronavă alocată la București

Wizz Air a anunțat noi rute pentru 2018 (deja în funcțiune) și, cu ocazia sărbătoririi a 11 ani de la inaugurarea bazei locale, a alocat cea de-a zecea aeronavă.

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din România și una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, a alocat cea de-a zecea aeronavă la București și a sărbătorit 11 ani de la inaugurarea bazei locale.

Aeronava Airbus A321 de ultimă generație, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu începere din București spre Atena, Göteborg, Nisa și Kutaisi, precum și frecvențele crescute către 8 destinații din București: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais și Tel-Aviv.

În total, programul WIZZ va avea 24 de zboruri adiționale săptămânale cu plecare de la București.

În primele șase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au călătorit la bordul aeronavelor companiei din București, în creștere cu 10% față de aceeași perioadă din anul anterior.

Pentru a răspunde cererii tot mai mari din România, WIZZ lansează 4 rute noi și crește frecvențele pentru 8 curse populare din București, în 2018. Anul acesta, Wizz Air oferă mai mult de 4,2 milioane de locuri la vânzare, spre 47 de destinații din 20 de țări, cu tarife ce încep de la doar 39 de lei.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 141 de rute către 22 de țări (inclusiv zborul intern București – Cluj Napoca) spre toată Europa de pe zece aeroporturi locale. În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj – Napoca, Nisa, Lyon, Malmo sau Salonic din Iași.

Wizz Air operează de pe aeroporturile din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi și ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră