Wizz Air anunță zboruri și către Londra Gatwick

20 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Wizz Air anunță zboruri și către Londra Gatwick

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunţă începerea zborurilor directe de pe Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă spre Aeroportul Gatwick Londra, din data de 18 iunie. Tarifele noii curse zilnice vor începe de la 179 RON.

 

Noua rută va fi singura legătură directă dintre cele două aeroporturi şi va oferi cea mai ușoară cale de acces dinspre capitala României spre partea de sud a Londrei. Pentru clienţii români, ruta va însemna, totodată, o a doua opţiune de călătorie spre Londra, alături de zborurile directe dintre Bucureşti şi Londra Luton, în nordul capitalei Marii Britanii.

 

În prezent, Wizz Air oferă 114 rute, de pe cele 9 aeroporturi din România, spre 16 ţări şi asigură preţuri scăzute pentru călătoriile de plăcere şi de afaceri între ţara noastră şi restul Europei. Pe multe dintre rute tarifele încep de la 39 RON.

 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană din România prin prisma capacității de transport a celor 19 aeronave alocate pieței.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră