Romanii se pregatesc pentru Revelion. Care sunt cele mai cautate destinatii

27 Iul 2015
Romanii se pregatesc pentru Revelion. Care sunt cele mai cautate destinatii
Temperaturile sunt caniculare in aceasta perioada, operatorii din turism sustin ca unitatile de cazare sunt pline pana la refuz, dar romanii nu se gandesc doar cum sa fuga de caldura, ci si unde isi vor petrece Sarbatorile de Iarna.

Vara aceasta, romanii au preferat sa mearga in Turcia , Bulgaria sau Spania, in zona Valencia, destinatii in care au fost atrasi, in primul rand, de regimul all inclusive, preferat de catre familiile cu copii. De asemenea, mai conteaza ca hotelul sa ofere acces la aqua park si activitati pentru copii. In ciuda situatiei in care se afla Grecia, turistii din tara noastra nu ezita sa mearga in Thassos, Paralia, Corfu, Rodos, Santorini, Lefkada, Skiathos, Parga sau Zakynthos. Insulele grecesti au cel mai bun raport intre calitate si pret si ofera plaja spectaculoase si preturi rezonabile la tavernele traditionale.

“Romanii se pregatesc deja pentru Sarbatorile de Iarna si au inceput sa-si rezerve vacantele pentru iarna. Sejururile in Dubai, Fujairah, Abu Dahabi si Ras al Khaimach ori circuite in Thailanda, Caraibe, Egipt sau Mexic au fost deja rezervate la agentiile de turism. De asemenea, turistii nu spun nu nici unor oferte care cuprind circuite in Israel si plaja la Marea Moarta, sejururi in Malaezia, Indonezia, Singapore si Sri Lanka, dar si vacante mai putin obisnuite in America de sud sau Vietnam”, a declarat, pentru www.mariustuca.ro, Alice Udrea, branch manager Wens Travel Bucuresti.

Deocamdata, in ofertele agentiilor de turism de la noi din tara nu au aparut oferte de Revelion care sa cuprinde si statiunile de schi. Acest lucru se va petrece tocmai in luna octombrie.  

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră