Stewardesele vorbesc despre ce le deranjează cel mai tare la pasageri

26 Aug 2015
Stewardesele vorbesc despre ce le deranjează cel mai tare la pasageri
Stwardesele au dezvăluit ce le irită cel mai mult la pasageri, creionând astfel un portret deloc flatant pentru călătorii care fac astfel de lucruri.

Înmânatul pampers-ului murdar, pe care părinţii îl dau, uneori, direct stwardeselor, fără niciun altfel de menajament, s-a numărat printre primele nemulţumiri ale însoţitoarelor de bord.

Ziariştii de la Huffington Post au reuşit să obţină aceste răspunsuri, de pe pagina de Facebook a stwardeselor, pe care le-au întrebat ce ar dori ca pasagerii sa nu mai facă pe durata zborurilor.

Acestea au răspuns că şi-ar dori ca aceştia să nu mai ezite atât de mult la alegerea băuturilor, să nu mai lase gunoiul în partea din spate a scaunelor, sau să nu mai comande mâncare cu câştiile pe urechi, întrucât nu este politicos.

Unii pasageri obişnuiesc chiar să le tragă de haine pe stwardese pentru a le atarge atenţia. Şi acest lucru nu este deloc pe placul însoţitoarelor de zbor.

Răspunsurile stwardeselor vin după un incident recent, în care un bărbat a fost reţinut pentru că le-a ameninţat şi le-a abuzat fizic pe însoţitoarele de zbor de pe ruta Glasgow – Turcia. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă din cauza comportamentului bărbatului, care devenise de nestăpânit.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră