Ryanair lansează București-Berlin. Două zboruri zilnice, prețuri promoționale

20 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ryanair lansează București-Berlin. Două zboruri zilnice, prețuri promoționale

Pentru vara aceasta, clienții români și turiștii pot acum să aleagă din cele 11 rute operate de Ryanair în București, ce vor aduce aeroportului 1.6 milioane de clienți și vor susține 1.200 de locuri de muncă.

 

Ryanair sărbătorește lansarea noii sale rute, București – Berlin, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț redus începând de la doar €24.99 pentru călătorii în Septembrie și Octombrie. Aceste locuri promoționale sunt acum disponibile pentru rezervări pe www.ryanair.com/ro, până la miezul nopții, Joi, 21 Aprilie.

 

Rute noi, în curând

Clienții români trebuie în continuare să se aștepte la alte surprize și îmbunătățiri în următoarele luni, care includ noi interioare ale aeronavelor, noi rute și experiențe digitale, dezvoltări asumate în cel de-al 3-lea An al programului “Always Getting Better”, toate pentru că Ryanair oferă mai mult decât doar tarife mici.

 

Până acum, mai multe companii au încercat această rută. Blueair și Germanwings, apoi Lufthansa sau Austrian au zburat București Berlin. Actualmente, Air Berlin/Fly NIki era singura companie care oferea zboruri directe București - Berlin

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră