Ryanair propune o nouă rută spre Bristol . Alte schimbări în programul de iarnă vizează rutele spre Atena, Berlin, Bruxelles sau Dublin

12 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ryanair propune o nouă rută spre Bristol . Alte schimbări în programul de iarnă vizează rutele spre Atena, Berlin, Bruxelles sau Dublin

Ryanair și-a extins calendarul pentru Iarna 2016 București cu o nouă rută către Bristol, adițională celor 3 noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.

 

Astfel, calendarul Ryanair pentru Iarna 2016 București va aduce:o nouă rută către Bristol (1 x săptămână), trei noi rute de iarnă: Atena (1 x zi), Timișoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi), mai multe zboruri către: Bruxelles (9 săptămânale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 săptămânale).

 

Această nouă rută face Ryanair alegerea ideală pentru clienții business, dar și pentru cei care călătoresc de plăcere, și care pot acum să aleagă din cele 12 rute operate din București în Iarna 2016, la cele mai mici tarife.

 

Consumatorii români trebuie să se aștepte la noi îmbunătățiri asumate în cadrul programului “Always Getting Better” și care includ multe alte noi rute, noi experiențe digitale și noi interioare ale aeronavelor.

 

Cu această ocazie, Ryanair anunță scoaterea la vânzare a unor bilete începând de la prețul de doar €24.99 pentru rezervări până Luni, 16 Mai, și călătorii în Noiembrie și Decembrie.  

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră