Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

14 Mar 2019 | scris de M.C.
Ryanair lansează compania aeriană Buzz în Polonia

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunțat joi că va rebrendui subsidiara sa din Polonia, Ryanair Sun, în Buzz. În urma acestei decizii, numele companiei devine Buzz din toamna anului 2019, relatează boardingpass.ro și simpleflying.com.

În acest moment flota companiei Buzz numără 17 aeronave de tip Boeing 737-800NG, toate înmatriculate în Polonia, și va crește la 25 în vara acestui an.

Ryanair Sun și-a obținut certificatul de operator aerian în Polonia la începutul anului trecut și a început să opereze zboruri comerciale în vara aceluiași an cu o flotă de 5 aeronave, scrie boardingpass.ro.

Până acum, Ryanair Sun era imposibil de diferențiat față de flota principală a Ryanair. Având configurația similară cu cea a omologilor lor, clienții nu știau niciodată că zboară cu o altă companie aeriană. Acum totul va fi reconfigurat pentru a marca schimbarea, scrie simpleflying.com.

Ryanair Sun și-a obținut certificatul de operator aerian în Polonia la începutul anului trecut și a început să opereze zboruri comerciale în vara aceluiași an cu o flotă de 5 aeronave, potrivit boardingpass.ro.

Rolul acestei companii aeriene este să asigure zboruri pentru turoperatorii din Polonia, către destinații de vacanța și, la nevoie, zboruri pentru Ryanair.

 

 

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră