Ryanair deschide o nouă bază la București și anunță noi legături către Atena și Timișoara

17 Feb 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Ryanair deschide o nouă bază la București și anunță noi legături către Atena și Timișoara


Două noi legături aeriene vor fi create, către Atena și Timișoara.
Este vorba despre cea de-a 81-a bază a irlandezilor, ea va fi dotată cu trei noi aeronave Boeing 737-800 cu 189 de locuri, și instalată pe aeroportul Henri Coandă. O investiție de 300 de milioane de dolari, potrivit air-journal.fr.
Ryanair anunță zboruri la prețuri promoționale, de la 10 euro, oferta putând fi consultată în pagina sa în limba română.
Compania va introduce mai multe zboruri către Bruxelles (9 pe săptămână), Milano Malpensa (zilnic) și Dublin (5 zboruri pe săptămână).
Intenția companiei este de a transporta 1,4 milioane de pasageri pe an și să susțină crearea a peste 1.000 de locuri de muncă în România.
Președintele director general al Ryanair, Michael O'Leary explică într-un comunicat că programul de iarnă la București, cu două zboruri către Londra (2 pe zi), Roma (2 pe zi) sau Madrid (1 pe zi) va fi ideal pentru călătoriile de afaceri, dar și pentru pasagerii care pleacă în călătorii de plăcere.
Cele două baze din România fac parte din strategia Ryanair de a spori numărul de legături și întări traficul aerian din România, pentru a susține crearea de locuri de muncă și dezvoltarea turismului, a adăugat acesta.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră