Wizz Air a deschis o nouă cursă, spre sud-estul Germaniei Karlsruhe/Baden-Baden

23 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Wizz Air a deschis o nouă cursă, spre sud-estul Germaniei Karlsruhe/Baden-Baden

Aceasta este cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din România către regiunea balneară din Germania. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, lunea și vinerea.

 

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinație s-a dovedit foarte căutată de către clienții din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraș cu primul zbor WIZZ.

 

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Aceasta extinde suprafața geografică accesibilă prin intermediul rețelei WIZZ călătorilor români.

 

Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe wizzair.com la tarife începând de la 109 RON*.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră