Programul "O săptămână la schi". Cazare şi schipass la jumătate de preţ la Sinaia

05 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Programul

Primăria Sinaia, în parteneriat cu SC Transport Urban Sinaia - firma Consiliului Local care operează telegondolele din staţiune - şi cu zece hoteluri şi pensiuni, a lansat programul "O săptămână la schi", în cadrul căruia turiştii beneficiază de tarife înjumătăţite faţă de cele afişate atât la cazare, cât şi la schipass.

 

Vezi AICI cum se schiaza in VALEA DORULUI pe web-cam mariustuca.ro

 

Programul este valabil în perioada 20-25 martie, iar turiştii pot alege dintre zece hoteluri de două, trei sau patru stele. La program participă un hotel de patru stele, şapte unităţi de trei stele şi două hoteluri de două stele. În total, turiştii au la dispoziţie 88 de camere, care însumează 176 de locuri de cazare.

Numai turiştii care se cazează la unul dintre hotelurile înscrise în programul "O săptămână la schi" beneficiază de reducerea de 50 la sută la schipass.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, vineri, de Primăria Sinaia, cei interesaţi pot accesa oferta telefonând la hotelul sau pensiunea dorită, dintre cele incluse în program. Pe baza tichetului de cazare, ei vor obţine şi reducerea de 50 la sută la schipass, al cărui preţ va fi de 560 de lei pentru cinci zile.

Primăria anunţă, de asemenea, că la Sinaia condiţiile de schiat sunt "optime" pe pârtiile de mare altitudine, de la Cota 2000 din Masivul Bucegi, informează News.ro.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră