Arma secretă a FAPT-ului, programul "Litoralul pentru ruși". 10 euro/noapte, hoteluri de 4 stele

29 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Arma secretă a FAPT-ului, programul

Tour-operatorii ruși au acceptat să intre în programul "Descoperă România", pe care delegația română l-a prezentat la întâlnirile de la Moscova. Demararea programului "Litoralul pentru ruși", cu prețuri de 10 euro/noapte, în hoteluri de 4 stele, este o invitație făcută tuturor turiștilor din Federația Rusă, a precizat, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Corina Martin.

"Propunerea noastră finală este de a lansa un program special destinat pieței ruse. Asociația Litoral — Delta Dunării va fi prima dintre membrii FAPT care creează un program destinat turiștilor ruși pe care vrem să-i atragem. Programul 'Litoralul pentru ruși' va avea prețuri absolut speciale, simbolice chiar, la cazare, mai mici decât oricare cu care am fost obișnuiți până acum. Programul este astfel gândit pentru a atrage interesul turiștilor ruși și pentru a fi cu mult sub prețurile pe care le practică acum Bulgaria", a precizat Corina Martin.

Pachetele vor conține numai cazarea la hoteluri, în general, de 4 stele, astfel încât turiștii să poată cheltui mai mult pe servicii adiacente.

"Vom avea tarife de sub 10 euro/persoană/noapte. Vom selecta, la întoarcerea în România, hotelurile care vor intra în acest program special, tocmai în ideea că turiștii ruși vor dori să consume serviciile adiacente. România, acum, trebuie să vină cu un program special. Avem în vedere, pe lângă Mamaia, stațiunile Eforie și Techirghiol, dar și Delta Dunării. Există, în acest moment, un interes special pentru Eforie și Techirghiol. Am discutat aceste amănunte chiar cu un operator care vindea aceste două stațiuni, dar, culmea, cu sosire pe aeroportul din Varna", a spus Corina Martin.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră