Ai bani de cheltuit? Poți închiria Principatul Liechtenstein, pentru o noapte. Nici nu-i scump!

04 Sep 2015
Ai bani de cheltuit? Poți închiria Principatul  Liechtenstein, pentru o noapte. Nici nu-i scump!
 Lăsați la o parte noul BMW seria 5 pe care vreți să-l luați. Renunțați la sejurul be iahtul de lux. Avem pentru dumneavoastră o idee minunată. De ce nu ați închiria Liechtenstein-ul? Nici nu costă prea mult – 70.000 de dolari/noapte!

Principatul Liechtenstein a decis să se pună la dispoziția clienților particulari și să se închirieze, pentru o noapte, la prețul de mai sus. Și, atenție, nu este prețul pentru o persoană, informează The Guardian. La acest preț se oferă cazare pentru 150 de persoane, că doar nu vii singur, trebuie să ai și suită. Cazarea se va face, evident, la Castel. La „pachet” vine și stema statului, specială, aleasă de tine, ba chiar și o monedă, valabilă în acea noapte. La sosirea în stat ți se va acorda, simbolic, cheia statului, urmată de o scrută întâlnire cu adevăratul șef al statului, Prințul Hans-Adam II.
Vrei să îți personalizezi șederea, pentru sigilii speciale cu blazonul tău și procesiuni medievale, va trebui să plătești în plus. Tot la opționale intră artificiile de întâmpinare sau o plimbare cu caleașca pe străzile capitalei Valduz.

Agenția de turism care oferă acest pachet nu specifică ora la care încep cazările, dar știți cum e - contează și la cât pleacă cel de dinaintea ta...

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră