Ghid de călătorie pentru Sărbătorile Pascale, de la Ministerul de Externe

31 Mar 2018 | scris de Istvan Deak
Ghid de călătorie pentru Sărbătorile Pascale, de la Ministerul de Externe

Românii care urmează să petreacă Sărbătorile de Paşte în străinătate pot consulta un ghid care conţine informaţii punctuale pentru principalele destinaţii de vacanță, pus la dispoziţie de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pe site-ul său.

Ghidul conține recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor, precum și un set de informații de interes pentru cele mai frecventate destinații turistice din această perioadă, respectiv Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia şi Spania.

Materialul este postat la rubrica “Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie”, precum şi pe pagina de Facebook a departamentului Consular din cadrul MAE.

De asemenea, românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care poate fi descărcată de pe website-ul MAE. Aplicația oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare în cazul în care apar situații speciale în țara în care aceștia se află, şi este valabilă pe întreg parcursul anului, nu doar la ocazii speciale.

Credit foto: Marina Constantinoiu

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră