Flydubai: reduceri de 30% pentru toate destinațiile din rețeaua sa

08 Sep 2015
 Flydubai: reduceri de 30% pentru toate destinațiile din rețeaua sa
Vești bune pentru cei care vânează un bilet de avion mai ieftin, și nu numai. Compania aviatică flydubai anunță astăzi lansarea primei campanii de reduceri la nivelul întregii sale rețele de destinații, oferind clienților care călătoresc în cabinele Business și Economic o reducere de 30% pentru bilete către Dubai și alte destinații din rețea. Oferta este disponibilă până la 20 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016. Biletele pot fi achiziționate de pe website-ul flydubai (flydubai.com), de la agențiile partenere sau biroul flydubai (031 403 50 45/44).

Compania flydubai are o flotă de 49 de aeronave moderne, de tip Boeing 737-800 New-Generation și flydubai operează 1.600 de zboruri săptămânal către 90 de destinații din 45 de țări, având o rețea extinsă ce include țările din Golf  (Arabia Saudită, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman și Qatar), Orientul Mijlociu, Africa, Caucaz, Asia Centrală, Europa și Asia de Sud. 

Poziţionat la granița dintre est și vest, Dubai este un centru important ce reunește diferite culturi; este o oază cosmopolită, un oraș futurist din Deșertul Arabiei, având nenumărate atracții precum renumitele mall-uri, pârtia de schi, safari în deșert și cea mai înaltă clădire din lume, pentru pasionații de călătorii și întreaga familie.

Din România există numai zboruri directe de la București către Aeroportul Dubai (DXB); alte destinații interesante pentru românii din străinătate care vor să ajungă în Dubai sunt din Praga, Bratislava sau Istambul. 

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră