Cele mai bune companii aeriene. Cine oferă cele mai bune servicii în Europa?

14 Iul 2015
Cele mai bune companii aeriene. Cine oferă cele mai bune servicii în Europa?
Cine oferă cele mai bune servicii dintre companiile aeriene? Care sunt cele mai bune companii aeriene? Cine are cel mai bun catering? Care staff este de ajutor? Sunt întrebări la care poate răspunde Skytrax World Airline Awards, care monitorizează activitatea liniilo aeriene de pe tot globul și oferă diferite premii, la diferite categorii. Cum noi suntem europeni, să încercăm să vedem cum stă treaba pe bătrânul continent...

Astfel, în 2015, Turkish Airlines a fost desemnată cea mai bună linie aeriană din Europa, urmată de Lufthansa și Austrian Airlines. Dacă vom împărții Europa pe zone, vom vedea că în zona Vest câștigătoare este Lufthansa, în Est este Aeroflot, în Sud Turkish Airlines iar în Nord Finnair.

De precizat că la categoria Sud, Wizz Air ocupă locul al 7-lea, iar Tarom al 9-lea.

Călătoriți cu First? Trebuie să știți că Lufthansa ocupă locul cinci mondial la această categorie, dar este cea mai bună linie aeriană din Europa. Lufthansa oferă, de asemenea, cele mai bune saloane de lounge – First Class - la nivel mondial. Cele mai bune scsaune de First Class le oferă însă Air France – locul întâi în Europa, dar locul opt pe plan mondial. Totodată, se arată în topuri, cel mai bun catering First Class âl oferă tot Air France.

Coborâm puțin nivelul și ajungem la Business Class. Glumim, desigur. Turkish Airlines este cea mai bună companie (locul 9 mondial). Totodată, Turkish oferă cele mai bune saloane de longe (Business Class) din lume. Cel mai bun catering din lume, de la business, îl găsim la Austrian Airlines.

Să ajungem și la economy, pentru că ne interesează. Turkish Airlines este singura companie prezentă ân top 10 mondial (locul 8). Totodată, Turkish este prima companie din Europa la categoria catering – clasa economică. 

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră