Ce destinaţii greceşti preferă românii

28 Apr 2015
Ce destinaţii greceşti preferă românii
Atunci când aleg să îşi petreacă vacanţa în Grecia, românii preferă de departa inslula Thassos iar această tendinţă se va menţine şi în 2015. Din zonele Greciei promovate rămân în top insulele Creta, Rodos, Zakynthos, Corfu și Kos şi au început să se impună ca noi destinații insula Lefkada, Parga, insula Skiathos și Kamena Vourla, potrivit datelor tour operatorului de vacanțe charter, Christian Tour.

Deși prețul mediu al unei vacanțe în Grecia nu a scăzut față de 2014, costul unui sejur e mai mic pentru cei care apelează la reducerile Early Booking, încă valabile până la jumătatea lunii mai. "Turiştii români au sesizat și profită de avantajele călătoriilor în grup. Până anul acesta, cererile de grup primite se refereau de obicei la două - trei familii, care nu se încadrau la un minimum necesar pentru oferte de grup, însă, pentru 2015, am început să primim cereri pentru grupuri de la 15 până la 250 de persoane”, spune Marius Pandel, CEO agenţiei.
Reducerile disponibile în această perioadă oferă posibilitatea achiziţionării unui pachet turistic la oferte precum "Plăteşti 1 şi merg 2" (pentru transportul cu autocarul), "Taxe aeroport gratuite", "Reducere 50% la transport autocar", "Tarif unic pentru întreg sezonul" şi "Copiii călătoresc gratuit".
 

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră