Care sunt cele mai frumoase locuri pentru snorkeling (GALERIE FOTO)

12 Aug 2015
Care sunt cele mai frumoase locuri pentru snorkeling (GALERIE FOTO)
Experții în turism au realizat, pentru CNN, topul celor mai frumoase locuri pentru snorkeling. Locuri unice în lume unde puteți vedea cei mai colorați pești și cele mai frumoase peisaje marine.

Silver Bank, Caraibe


Silver Bank, din Caraibe a obținut cel mai mare punctaj. Un loc magic unde puteți cea mai mare varietate de viețuitoare merine și recife impresionante de corali.


Raja Ampat (West Papua, Indonesia)



În Raja veți găsi 75% dintre cele mai cunoscute specii de corali. Arhipelagul are o dimensiune de 50 000 de kilometri pătrați și este foarte căutat de turiști din întreaga lume.

Komodo National Park (Indonesia)





Acesta este unul dintre cele 5 locuri de pe pământ unde puteți vedea dragoni komodo. Parcul Komodo este site natural protejat de peste 30 de ani. Reciful, declarat arie protejată, este cunoscut pentru varietatea deosebită de viețuitoare marine

The Galapagos Islands (Ecuador)



Aici ai putea să te lovești oricând de un leu de mare prietenos. Spre deosebire de alte locuri în care snorkeling-ul oferă imagini cu pești colorați, aici vă puteți întâlni cu viețuitoare marine mari – lei de mare, rechini, delfini. Să nu uităm că Insulele Galapagos au stat la baza Teoriei Evolției a lui Darwin. Deci, un loc unic care trebuie vizitat.

The Coral Triangle (Asia Pacific)


Aflat între Bali, Filipine și Indonezia, Triunghiul Coralilor este centrul biodiversității marine. Snorkeling-ul aici este cu adevărat special pentru că nu necesită scufundări. Poți vedea peste 2000 de specii de pești, doar înotând lejer.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră