Ryanair deschide ruta București-Timișoara. Tarife PROMOȚIONALE

06 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ryanair deschide ruta București-Timișoara. Tarife PROMOȚIONALE

Astfel, Ryanair a anunțat că noua bază din Timișoara va fi deschisă în Septembrie, cu două luni mai devreme decât planificarea inițială, ca urmare a cererii record primite din partea clienților români. Noile zboruri pe ruta București-Timișoara sunt acum disponibile pentru rezervări pe noul website Ryanair.com/ro.

 

Pentru a sărbători dezvoltarea din România, Ryanair scoate la vânzare locuri pe noua rută București-Timișoara la prețuri începând de la doar €7.99 pentru călătorii în Septembrie și Octombrie. Aceste locuri promoționale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, (7 Aprilie).

 

De asemenea, Ryanair a sărbătorit transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data primului zbor de pe Aeroportul Otopeni către Londra Stansted, în Aprilie 2014.Marius-Laurențiu Enache a fost clientul nostru cu numărul 1.000.000 și călătorea de pe Aeroportul București, pe noua rută Ryanair, către Atena, parte a orarului de vară ce însumează 10 rute.

Alte stiri din Calatorii

Ultima oră