Violată, o femeie aflată în comă de 14 ani a dat naștere unui copil în camera de spital

05 Ian 2019 | scris de Marina Constantinoiu
Violată, o femeie aflată în comă de 14 ani a dat naștere unui copil în camera de spital

Totul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în statul Arizona, din Statele Unite ale Americii. O femeie aflată în comă de 14 ani a dat naștere unui băiețel, chiar în camera de spital în care aceasta primea îngrijiri medicale, relatează bfmtv.com.

A fost deschisă o anchetă, evident, pentru a se afla cine anume se face vinovat de violarea pacientei aflate în comă și, prin urmare, tatăl acestui copil. Informația a fost dată publicității de postul american de televiziune NBC.

Victima violului este în comă în urma unui accident petrecut acum 14 ani, când aceasta era să moară înecată. De atunci este spitalizată în clinica privată Hacienda HealthCare, aflată în Phoenix, Arizona.

Personalul unității spitalicești a fost șocat, în momentul în careangajații unității și-au dat seama că femeia este pe cale să nască. Nu existase niciun semn că ar fi însărcinată. 

O infirmieră aflată în camera ei s-a ocupat de operație, astfel încât victima a putut da naștere băiețelului, care este în stare perfectă de sănătate.

”Cum s-a putut întâmpla așa ceva? Sunt furioasă, tristă, îmi vine rău când mă gândesc”, a declarat, sub acoperirea anonimatului, o angajată a unității medicale. Ea a explicat că, dată fiind starea pacientei, femeii i-ar fi fost imposibil să se apere în fața agresorului.

În camera în care se afla victima intrau zilnic numeroase persoane, deoarece femeia avea nevoie de îngrijiri la fiecare oră. Un serviciu de protecție a pacienților a anunțat că a început să interogheze toți membrii personalului de la fața locului.

Pentru moment nu a fost reținut niciun suspect. Ca urmare a acestui incident șocant, clinica a decis să impună o nouă măsură: fiecare angajat de sex masculin va trebui să fie însoțit de o colegă de sex feminim când intră în camera unei paciente.

Bill Timmons, șeful Hacienda HealthCare, a demisionat imediat după ce scandalul a devenit public.

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră