(VIDEO) RUSIA face TESTE SECRETE cu ARME NECUNOSCUTE sau e cel mai ciudat OZN din istorie?

08 Iun 2015
(VIDEO) RUSIA face TESTE SECRETE cu ARME NECUNOSCUTE sau e cel mai ciudat OZN din istorie?
Imagini bizare cu un OZN pe cerul Rusiei au starnit temeri că Vladimir Putin a ordonat in secret testarea de rachete cu rază lungă de acțiune. Asta, ori extratereștrii sunt într-adevăr aici, pe Pământ, pentru că este cea mai ciudată înregistrată cu un obiect zburător neidentificat filmată vreodată. 

Videoclipul, postat on-line, arată un obiect luminos care lasă urme de vapoi uriașe, apoi se ridică lent spre cer. În timpul ascesiunii sale, obiectul misterios devine și mai mare, apoi se imparte in doua si apoi trei sau mai multe obiecte separate, care încep să urce din ce în ce mai sus. 

Localnici au filmat uimiți evenimentul inexplicabil, pentru mai mult de cinci minute, in Perm, unul din cele mai mari orașe din Rusia, cu o populație de peste 1.000.000 de locuitori. Un utilizator Reddit, site-ul pe care a fost postat videoclipul, a sugerat ca ar putea fi imagini ale rachetei Inmarsat 5-F2 Comsat, care a fost lansată la data de 18 martie, de la Baikonur, Kazahstan. Cu toate acestea, site-ul de lansare al rachetei rusești fiind 1180 mile depărtare de unde a fost filmat videoclipul, argumentul nu este plauzibil. De asemenea, filmul a fost postat pe Reddit la 11 martie - cu o săptămână înainte de lansare a rachetei.
 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră