Locuitorii unui sat din Ucraina, convinşi că au fost vizitaţi de extratereştri

05 Ian 2016 | scris de Gabriela Antoniu
 Locuitorii unui sat din Ucraina, convinşi că au fost vizitaţi de extratereştri

Localnicii din satul ucrainean Rozovka au filmat obiectul neidentificat după Crăciun. Martorii spun că obiectul nu avea aripi şi nu era un avion. Atţt autorităţile aeronautice civile, cât şi cele militare au spus că nu există date care să indice yborul vreunui aparat prin zonă la ora la care a fost filmat obiectul neidentificat,

Un internaut local a scris pe un forum că obiectul tot apare prin zonă de astă primăvară. „L-am văzut de vreo două ori. Uneori zbura către oraş, alteori în direcţia opusă, către Slovacia. La început am crezut că e un balon meteo, dar era prea mare”, a susţinut internautul.

Nu este prima dată când în zonă apar astfel de obiecte zburătoare misterioase. Anul trecut, în iunie, un rabin de la o singogă din Ucraina a filmat o minge albă, strălucitoare care zbura pe cer. Incidentul a fost surprins la ora 4 dimineata în oraşul Zaporozhye, din sud-estul Ucrainei. Mingea luminoasă, de dimensiunea celei de forbal, ar fi apărut brusc în apropierea noii singogi construite în oraşul ucrainean.

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră