Veste bună pentru fanii lui Sebastian Ciobanu!!!! Deşi a fost bătut crunt, el va participa şi anul ăsta la “Romȃnii au talent”!!!

25 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Veste bună pentru fanii lui Sebastian Ciobanu!!!! Deşi a fost bătut crunt, el va participa şi anul ăsta la “Romȃnii au talent”!!!
 Sebastian Ciobanu e şi el un om ca toţi ceilalţi oameni. El nu face nimic deosebit, doar atît, că el participă n mod constant la “Romȃnii au talent”. Asta-i boala lui, ce să-i faci? Putem să spunem, fără să greşim, că Sebastian Ciobanu e de profesie participant la “Romȃnii au talent”. Talentul lui e cîntatul. Voce distinsă şi talent nativ, Sebastian Ciobanu s-a lovit în toate rîndurile în care a participat de… cum să-i zicem noi… de răutatea membrilor juriului, care, cuprinşi de sentimentul scîrnav al invidiei, nu l-au lăsat niciodată să treacă mai departe, tăindu-i aripile către înaltul cerului printr-o simplă apăsare de buton. Nişte jagardele!

Ei bine, ceea ce i s-a întîmplat huşeanului zilele trecute întrece orice limită a normalului. Talentatul participant la frumoasa emisiune “Romȃnii au talent” a fost agresat cu bestialitate de un concetăţean de-al lui. Sebastian Ciobanu stătea şi el liniştit pe o bancă dintr-un parc, cînd, la un moment dat, din senin, a fost lovit şi chiar bătut, am putea spune fără să greşim, de acest… de acest! N-a mai apucat să mai zică nimic, atîta a auzit din gura agresorului: “de ce ai participat, mă, la <Romȃnii au talent>?”, urmat de tradiţionala înjurătură de mamă, pe care spaţiul virtual, deşi o poate suporta, totuşi, nu o reproducem. (Atît putem să spunem, că se referă la mama lui Sebastian Ciobanu!)

Bătut măr de sălbaticul agresor care doar cu numele se poate numi om, Sebastian Ciobanu ar fi participat la ediţia din septembrie de la “Romȃnii au talent” de pe lumea celalaltă dacă un om de bine n-ar fi alertat imediat ambulanţa, care s-a prezentat la faţa locului în care a avut loc tristul eveniment. O doamnă doctoriţă, care, spune domnul Sebastian Ciobanu, s-a purtat foarte frumos cu el, l-a pus pe picioare în timpul mai multor zile de spitalizare dar a ţinut să precizeze că, dacă n-ar fi sunat omul ăla la 112, n-ar mai fi apucat să vadă răsăritul soarelui, deoarece ăla îl bătuse crunt.

Acestea fiind zise, ne întrebăm ca proştii, cîtă ură să aibă un om pe un participant la “Romȃnii au talent” de e în stare să sară cu pumnii şi cu picioarele pe el? Asemenea oameni nu merită să fie numiţi oameni, iar de asta, domnul Sebastian Ciobanu s-a convins pe propria lui piele. Adică empiric.

Ȋncheiem relatarea cu o veste foare bună pentru fanii lui Sebastian Ciobanu! Ei bine, domnul Ciobanu va participa şi la următoarea ediţie a superbei emisiuni “Romȃnii au talent”!!! Da, ăsta e un luptător adevărat, un luptătoar care nu se lasă, care-şi urmează talentul peste tot, în pofida răilor din jurul lui: a răilor din juriu, a răilor de pe stradă…. a tuturor răilor. Dar totuşI, Sebastian Ciobanu merge mai departe ca Angela şi asta e cel mai important! Bravo, Sebastian Ciobanu!!!

Bravo, bravo, bravo! De trei ori bravo!!!! Pînă la urmă tot vei învinge!!!

Alte stiri din Bizar

Ultima oră