Un tânăr jurnalist de la Financial Times, înghiţit de crocodil

15 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un tânăr jurnalist de la Financial Times, înghiţit de crocodil

Un tânăr jurnalist de la Financial Times (FT) a fost târât într-un râu și ucis de un crocodil în timpul vacanței în Sri Lanka, relatează BBC, citat de Reuters.

Paul McClean, absolvent al Universității din Oxford cu diplomă de primă clasă în limba franceză, s-a alăturat ziarului ca absolvent al cursului doi ani și a lucrat pentru serviciul de știri rapide FT.

McClean fusese într-o vacanță  lângă Golful Arugam de pe coasta sud-estică a insulei, cu prietenii, când localnicii l-au auzit strigând după ajutor, în timp ce era tras în râu de crocodil, potrivit unui martor ocular citat de BBC.

"Când s-au dus la locul în care a atacat crocodilul nu l-au putut salva, deoarece animalul îl trăsese deja în apă şi nu puteau vedea ce se întâmplă", a declarat Fawas Lafeer, proprietarul unei şcoli de surf.

FT a anunţat pe site-ul său că nu a fost stabilită cauza morții, dar trupul lui McClean a fost identificat de prieteni. " Sunt cunoscute câteva detalii despre circumstanțe", a declarat editorul general, James Lamont. "Gândurile noastre sunt alături de familie, prietenii și cei dragi", a adăugat el.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră