Cine l-a păcălit pe teroristul care a murit împușcat de polițiști la comisariatul din Paris?

07 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Cine l-a păcălit pe teroristul care a murit împușcat de polițiști la comisariatul din Paris?

Bărbatul împușcat mortal de polițiști în fața unui comisariat din Paris avea asupra lui o hârtie care menționa, în arabă, faptul că jurase credință șefului grupării Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, și în care își justifica actul(!) prin dorința de răzbunare pentru "atacurile din Siria".

Chiar în ziua în care Franța a comemorat un an de la atentatul jihadist de la redacția Charlie Hebdo, bărbatul a încercat să pătrundă într-un comisariat din Paris, fiind împușcat mortal de poliție. El era "înarmat cu o armă albă' și "cu un dispozitiv exploziv fals" și a strigat "Allah Akbar!" în timp ce încerca să agreseze un polițist la intrarea în comisariatul din cartierul multietnic Goutte d'Or, din nordul Parisului.

De teroriști sincigași am mai auzit. Am văcut tot felul de atrocități comise, aceștia detonându-se în cele mai importante și aglomerate locuri, chiar și în moschei sau biserici. Totuși, sunt cam puțini cei care își pun pe ei o vestă explozibilă falsă și poartă documentație la ei, în cazul în care sunt făcuți bucăți de explozie, să știe lumea cine sunt și ce vor. În acest caz, teroristul avea o țintă clară și era ferm în acțiunea sa. Strigătul cel din urmă, "Allah Akbar!", sunt ultimele sale cuvinte. MEsajul îl purta la el, scris pe hârtie. Deci, cine l-a păcălit pe teroristul de la comisariatul din Paris că poartă o vestă plină cu explozibil?

Alte stiri din Bizar

Ultima oră