Şi-a găsit inelul de logodnă după 13 ani, într-un morcov

17 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Şi-a găsit inelul de logodnă după 13 ani, într-un morcov

Când și-a pierdut inelul de logodnă în timp ce culegea buruieni la ferma familiei din Alberta, Canada, în 2004, Mary Grams a crezut că e dus pentru totdeauna.

Dar 13 ani mai târziu, chiar săptămâna aceasta, ea şi-a găsit că inelul în jurul unui morcov din grădină, relatează uk.businessinsider.com.

După ce şi-a pierdut inițial inelul, ea a declarat pentru CBC News că l-a înlocuit  repede cu unul mult mai mic, astfel încât soțul ei de 51 de ani să nu fie supărat. Cea care a smuls morcovul norocos a fost nora lui Mary.

"L-am întrebat pe soțul meu dacă recunoaşte inelul", a spus Coleen Daley. "Și a spus că mama lui și-a pierdut inelul de logodnă cu ani în urmă în grădină și nu l-a mai găsit", a adăugat ea.

Mary, acum în vârstă de 84 de ani, spune că nu știa dacă nora sa glumește sau nu când a adus morcovul, dar a ştiut: "E al meu!" Din păcate, soţul lui Grams, Norman, a murit acum cinci ani, la puțin timp după aniversarea a 60 de ani de căsătorie.

Ea este însă încântată că şi-a găsit inelul de logodnă: "O să-l port pentru că încă se mai potrivește", a declarat Mary Grams pentru CBC.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră