Un weekend la munte. Bucureștenii se îndreaptă cu MIILE către munte, se merge bară la bară!

19 Iun 2015
Un weekend la munte. Bucureștenii se îndreaptă cu MIILE către munte, se merge bară la bară!
Deși este vineri, circulația este absolut infernală în București, pe șoseaua București-Ploiești, bulevardul Kiseleff și în principiu orice rută care duce spre munte. Mii de mașini stau încolonate bară la bară, șoferii claxonând insistent, crezând probabil că astfel traficul se va fluidiza. Dar, dacă e să ne luăm după milioanele de postări din mediul online, în care românul condamnă traiul prost, salariul mic și orele multe de muncă, situația devine destul de bulversantă. Dacă nu sunt bani, de unde miile de mașini pline ochi de petrecăreți? De unde atâția bani de benzină, de hotel, de vile, pensiuni și așa mai departe, pentru că un weekend la munte nu e chiar ieftin.

Un weekend la munte. Cât costă

O cazare la pensiune, in medie este cam 150 de lei pe noapte (2 nopti - 300 de lei)
Benzina in medie 200 de lei (dus-intors)
Mancare la restaurant in medie (o masă) pentru două persoane - 100 lei ( nu mai punem la socoteală copiii, cheltuieli diverse sau șaorma) (trei mese - 300 de lei)
Distracții - telecabină, vizite la Bran, Peleș, discoteci, etc - (200 de lei)

Deci în principiu, un weekend la munte în doi ajunge undeva la minim 1.000 de lei. Asta în cazul în care românul nu vine cu nimic de acasă (carne de grătar, mici, carnați și alte nebunii)
Dacă ne-a scăpat vreo cheltuială, adăugați-o la comentarii.





Alte stiri din Bizar

Ultima oră