Panică totală în Rusia, după apariția acestui nor gigant pe cer. "Oh, Dumnezeule, ce au făcut !?!?!" Autoritățile, nicio reacție

12 Iun 2015
Panică totală în Rusia, după apariția acestui nor gigant pe cer.
Panică în masă pentru ruși. Mai multe fotografii care surprind un nor gigant pe cer, despre care toată lumea știe cam ce ar putea fi, au aruncat în disperare majoritatea celor care au văzut grozăvia. Panica unui test nuclear al Rusiei s-a propagat rapid pe rețelele de socializare, oamenii întrebând disperați ce să facă.

Norul a fost fotografiat în regiunea Tyumen de mai mulți fotografi amatori sau profesioniști, însă toți au fotografiat același lucru, iar imaginile au devenit imedat virale în mediul online. Utilizatorul de instagram Alexander Bogdanov a postat o fotografie cu titlul: "Al Treilea Război Mondial a început, l-am fotografiat de la fereastra mea". Alt utilizator scrie: Ce nebunie! Acesta este sfârșitul!, în timp ce alt utilizator, Oleg Alexeeva scrie pe Twitter: "Oh, Dumnezeule, ce au făcut !!!?"



Imensul nor a provocat tot felul de evenimente. Șoferii au oprit mașinile în trafic, evident drumurile s-au blocat, mai multe persoane au agitat spiritele și au încercat să spargă vitrine sau să fure din magazine, alții s-au îndreptat în număr foarte mare către gări, pentru a pleca din zonă cât mai repede, fără riscul de blocaj în trafic. Starea de panică s-a extins și la un nivel politic, mai multe publicații invocând declarația secretarului britanic de externe Philip Hammond, care a declarat că există "semnale îngrijorătoare" privind activitatea nucleara a Rusiei.

Singurele două bombe nucleare folosite vreodată în război au fost aruncate de America în orașele japoneze Hiroshima și Nagasaki, unde au provocat distrugeri în masă și moartea a 129.000 de oameni.

Absolut niciun cuvânt din partea autorităților ruse despre ce a cauzat norul din regiunea Tyumen.



Alte stiri din Bizar

Ultima oră