Guru MISA Gregorian Bivolaru, judecat și într-un dosar de trafic de persoane

01 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Guru MISA Gregorian Bivolaru, judecat și într-un dosar de trafic de persoane

Liderul MISA, Guru Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj într-un dosar de trafic de persoane, care nu are legătură cu cauza pentru care acesta a fost reținut și va fi extrădat din Franța. Dosarul a fost înregistrat pe 29 februarie și primul termen de judecată a fost fixat pe 10 mai 2016. Procesul de la Curtea de Apel Cluj nu are legătură cu cauza pentru care acesta a fost prins și va fi extrădat din Franța.

Gregorian Bivolaru și alte 19 persoane vor fi judecate la Curtea de Apel Cluj pentru trafic de persoane, după ce, în aceeași cauză, Tribunalul Cluj l-a achitat în 2015, într-un dosar instrumentat de DIICOT și trimis în judecată în anul 2007. Gregorian Bivolaru a fost prins în Franța, pe 26 februarie, în urma colaborării dintre Poliția Română și autoritățile franceze.

El a fost condamnat definitiv, în iunie 2013, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șase ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori. Bivolaru a reușit să părăsească ilegal teritoriul României.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră