Miracol după miracol: Aflată în comă, o tânără a născut de Crăciun şi s-a trezit înainte de Paşti (VIDEO)

14 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Miracol după miracol: Aflată în comă, o tânără a născut de Crăciun şi s-a trezit înainte de Paşti (VIDEO)

O tânără poliţistă din Argentina, care era să moară într-un accident rutier, a născut în timp ce se afla în comă şi s-a trezit datorită fiului ei nou născut, relatează mirror.co.uk. 

Familia Ameliei Banna crede că în spatele revenirii miraculoase a tinerei şi explicaţia pentru faptul că a reuşit să vorbească pentru prima dată după accident este contactul cu fiul său, Santino.

Amelia era însărcinată în cinci luni când soţul ei a ieşit cu maşina din decor, provocând un accident. Alte patru persoane, aflate în maşină, nu au fost rănite, dar Amelia a suferit o fractură craniană şi a făcut un cheag de sânge la cap. Ea a intrat în comă, iar de Crăciun l-a născut pe Santino.

Copilul se află în grija mătuşii sale, iar rudele mamei o vizitează regulat împreună cu copilul, vorbind cu ea şi lăsând-o cu bebeluşul. Acum, Amelia a ieşit din comă şi poate răspunde cu Da şi Nu la întrebări.

 

 

Fratele ei, Cesar Bannan, a declarat că "doctorii le-au spus că e un miracol de la Dumnezeu". " Vorbeşte, primele ei cuvinte după ce o întrebi ceva sunt Da şi Nu" , a adăugat el.

Filmuleţul distribuit de fratele Ameliei pe reţelele de socisalizare o arată pe tânăra mamă cu bebeluşul în braţe şi cum îşi mişcă braţele pentru a-şi îmbrăţişa copilul.

Doctorii spun că este un caz neobişnuit, dar evoluţia ei îi fac să spere că Amelia se va recupera complet. 

Sursa foto: mirror.co.uk

Alte stiri din Bizar

Ultima oră