Mingea de foc cu cap de reptilă care a aprins imaginaţia internauţilor (VIDEO)

04 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Mingea de foc cu cap de reptilă care a aprins imaginaţia internauţilor (VIDEO)

O minge de foc ciudată a fost observată pe cerul Tasmaniei în ultima zi a lunii februarie, o apariţie inedită care a aprins imaginaţia adepţilor teoriei conspiraţiei, relatează ibtimes.co.uk.

Airservices Australia, o corporaţie deţinută de guvernul australian, a transmis că mingea de foc este doar un aparat de zbor pe cerul Australiei.

Bineînţeles că adepţii teoriei extratereştrilor au respins această explicaţie, iar unul dintre ei a descris apariţia ca având faţa unei reptile.
"Se mişca foarte încet, nu ca alte avioane pe care le-am mai văzut înainte. Mi-am pus binoclu şi m-a gândit că poate fi un meteorit", a declarat Lee-Anne Peters, care a înregistrat ciudata apariţie.

 

 

Obiectul a lăsat-o bulversată, presupunând prima dată că este un meteorit, relatează ABC. "Eram sigură că era ceva care ardea venind din spaţiu, dar acum sunt sigură că era un avion căruia răsăritul soarelui îi scotea în evidenţă dârele lăsate", a mai spus Peters.

De cealaltă parte, mulţi utilizatori de Facebook susţin cu tărie că este vorba despre o formă inteligentă de viaţă extraterestră. Un utilizator Facebook a reacţionat la postarea  Airservices Australia: "Nu este un afurisit de avion, treziţi-vă oameni buni. Dacă era un avion atunci, la naiba, ar fi trebuit să fie unul care arde. Avioanele nu lasă dâre de foc".

Un alt utilizator susţine că este un OZN văzut de unul care crede în OZN-uri şi susţine chiar că extratereştrii care ne vizitează planeta sunt aliaţii noştri.

Dar în ciuda celor care cred în OZN-uri şi teorii ale conspiraţiei, John Dickey, şeful Şcolii de Ştiinţe Fizice, a descris mingea de foc ca fiind probabil o navă spaţială mai veche, care a reintrat în atmosfera Pământului.

"Clar nu e un meteorit. Dar nici nu aş spune că este dâra unui avion", a declarat el pentru ABC. Prof. Dickey a mai spus că astfel de obiecte vor deveni obişnuite şi ar putea fi un pericol pentru sateliţii care ne orbitează planeta.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră