HALUCINANT. Un sud-coreean a ajuns vedetă pe YouTube fără să facă ceva (VIDEO)

21 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
HALUCINANT. Un sud-coreean a ajuns vedetă pe YouTube fără să facă ceva (VIDEO) Galerie foto (2)

Vă imaginaţi stând în faţa ecranului şi urmărind, minute în şir, poate chiar ore, o înregistrare video în care nu se întâmplă, de fapt, nimic? Urmărind o persoană care aproape că nu face nimic. Ba citeşte, dând pagină după pagină cu viteza melcului, ba se spală pe dinţi, ba mănâncă paste... Nu? Nu aţi face niciodată aşa ceva? V-aţi plictisi, nu aţi avea timpul necesar pentru asemenea prostii? Vi se pare că lumea a luat-o razna şi, uşor, uşor, ne prostim cu toţii?

Ei, bine, poate un pic de adevăr e în toate. Sunt oameni, şi nu puţini, care îl urmăresc pe un anume Bot-No-Jaem. Unii îi scriu numele legat, adică Botnojaem, dar probabil că nu în asta stă cheia problemei.

Tânărul, sud-coreean, este considerat un frumuşel. După standardele locale, evident. A ajuns celebru, are numeroase admiratoare şi a apărut şi la televiziune, la ore de maximă audienţă, pentru că a postat nişte înregistrări video care au ajuns virale pe YouTube. 

În aceste filmuleţe, cum spuneam mai sus, tânărul coreean nu face practic nimic. Dar nu face nimic în faţa camerei de luat vederi, ceea ce se pare că pentru unii e suficient ca să îl transforme în vedetă!

 

Imaginile cu Bot-No-Jaem, care durează de la o oră la 7 ore, îl arată cum îşi aranjează ochelarii sau părul şi uneori întoarce câte o pagină din cartea din care pare a studia. Expresiile lui faciale rămân mereu inexpresive, el nu scoate niciun cuvânt şi este mereu singur.

 

Fanii încântaţi pot vedea şi un film în care autorul bea dintr-o cană, mănâncă paste dintr-un castron sau îşi periază dinţii. O sesiune de exerciţii fizice efectuate în tăcere a devenit instantaneu virală.

 

Canalul Bot-No-Jaem de pe YouTube, care înseamnă „un robot care nu este distractiv”, sfidează normele industriei divertismentului, devenind o senzaţie pe internet, cu 320.000 de abonaţi care urmăresc activităţile cotidiene anodine ale tânărului.

Se pare că Bot-No-Jaem, al cărui nume real nu este cunoscut, s-ar pregăti pentru examenul care îi va permite să devină ofiţer de poliţie, scrie ziarul Korea Herald.

Dependenţa de video-urile lui a fost atribuită parţial trăsăturilor complexe şi armonioase ale feţei tânărului. Cum spuneam, conform standardelor locale, este considerat un frumuşel.

Apariţiile i-au adus multe adoratoare, iar mulţi dinre cei care se întrebau ce timbru ar putea avea vocea lui au primit un răspuns, din recenta sa apariţie tv la emisiunea Morning Wide de la canalul SBS.

El a spus că a început să se filmeze pentru a-şi păstra atenţia concentrată asupra studiului şi a explicat că „Bot” vine de la vechea sa poreclă „Robot” pe care a primit-o în timpul executării serviciului militar.

Tânăra vedetă şi-a exprimat surpriza faţă de faima dobândită, dar le-a mulţumit fanilor pentru „iubirea şi sprijinul” lor.

Toate bune şi frumoase pentru el, până când a postat o înregistrare cu el alături de nişte prieteni. Din imagine reiese că el este cel mai scund. Că ar avea 1,68 metri înălţime. Ceea ce este considerat puţin pentru un "bărbat bine". Şi de aici, tristeţea. Omul a început să piardă din fani! Şi a mai şi minţit că are 1,74 metri! Şi uite aşa lumea s-a rupt în două: unii îşi retrag like-ul şi nu îl mai urmăresc, alţii îl încurajează şi îi spun să meargă mai departe.

 

Morala? Chiar este nevoie să o spună cineva? Cred că este în puterea fiecăruia dintre noi să judecăm în ce lume trăim.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră