Gestul INCREDIBIL al unui CÂINE. S-a aruncat la sacrificiu în fața autobuzului!

10 Iun 2015
Gestul INCREDIBIL al unui CÂINE. S-a aruncat la sacrificiu în fața autobuzului!
Un caine extrem de curajos a sărit în fața unui autobuz școlar pentru a-și salva stăpâna, o femeie cu deficiențe de vedere, făcându-și zob șoldul și un picior în acest proces. Figo, un golden retriever, este lăudat de toată lumea pentru actul său eroic, fotografia lui făcând înconjurul internetului. Câinele a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată în urma incidentului și se reface acum lângă stăpâna sa, care spune că îi va fi veșnic recunoscătoare pentru gestul său. Audrey Stone, proprietara cainelui, este și ea internată în spital cu glezna fracturată și trei coaste fisurate, scrie Journal News.

Figo și stăpâna sa au iesit la plimbare. Femeia a încercat să streacă strada printr-un loc nepermis, trăgând câinele după ea. Fiind antrenat să nu treverseze decât prin dreptul trecerilor de pietoni, câinele s-a împotrivit, încercând să-și tragă stăpâna înapoi. Pentru că femeia trăgea de lesă, intenționând să treacă neapărat pe acolo, animalul nu a mai avut ce face decât să se arunce primul în fața microbuzului școlar care se indrepta cu viteză spre ei, se arată în raportul poliției, forțând șoferul să calce violent frâna și să-l lovească prima dată pe el, accidentând mai ușor femeia. Cainele va sta la veterinar până stăpâna sa este gata să meargă acasă.

Șoferul de autobuz a confirmat faptul că a văzut întâi câinele făcând un salt în față, apoi femeia cu un pas în urmă, dar n-am mai avut ce face, pentru că ieșiseră dintre două mașini. Nimeni în autobuz nu a fost rănit.


Alte stiri din Bizar

Ultima oră