Când mama e tata și tata e mama: neobișnuita familie Bowsers

27 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
Când mama e tata și tata e mama: neobișnuita familie Bowsers

Este vorba despre familia Bowsers din Kentucky, SUA. Primul lucru neobișnuit la această familie este că Bianca nu este mama băieților Kai și Pax, ci tatăl Nick le-a dat viață celor doi.

Conform Huffington Post, Bianca nu este capabilă din punct de vedere biologic să aibă copii, fiindcă ea s-a născut băiat. Numele ei inițial a fost Jason și încă de la vârsta de cinci ani și-a dat seama că se simte femeie și vrea să trăiască drept femeie, pentru a putea fi fericită.

La vârsta pubertății, a recurs la un tratament hormonal și a început să se îmbrace și să arate ca o femeie.

Într-o zi s-a îndrăgostit într-un bar de un bărbat pe nume Nick. S-au căsătorit după cinci ani și au doi copii. Întrebarea logică este cum s-au născut cei doi băieți.

Ei bine, Nick Bowser s-a născut femeie și a purtat numele de Nicole. Din copilărie și-a dat seama că vrea să fie bărbat. Familia nu l-a înțeles, astfel că a fugit de acasă la vârsta de 17 ani. A recurs la terapie hormonală și a început să trăiască în calitate de bărbat.

Cei doi nu au recurs însă la operații de schimbare de sex, astfel că Nick era în măsură să aibă copii, ceea ce s-a și întâmplat de două ori.

”Suntem diferiți, dar ne considerăm o familie ca oricare alta. Când vor fi mai mari, le vom povesti copiilor că tatăl lor i-a adus pe lume. Vrem mai multă toleranță pentru transexuali și deciziile lor de viață”, au declarat cei doi. 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră