Evangheliştii dau vina pe homosexuali pentru uraganul Harvey

05 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Evangheliştii dau vina pe homosexuali pentru uraganul Harvey

Unii lideri evanghelici susţin că uraganul Harvey nu a fost provocat de condiţii naturale sau schimbările climatice, ci, este, de fapt, efectul persoanelor gay, relatează talkradio.co.uk.

În ciuda dovezilor că furtuna și inundațiile din Texas au fost cauzate parțial de schimbările climatice și vremea nefavorabilă, mulți oameni sugerează că a fost un mesaj de sus.

Pastorul Kevin Swanson a spus că "Isus transmite mesajul, şi, cu excepția cazului în care americanii se pocăiesc, a cazului în care Houston şi New Orleans se căiesc, toți vor pieri. Acesta este mesajul pe care Domnul Isus Cristos îl trimite chiar acum în America", a spus el, potrivit avocatului.

Prezentatorul radio Rick Wiles, care sugerase anterior că Ebola ar putea fi bun pentru înlăturarea homosexualilor din lume, a declarat pentru Newsweek: "Iată un oraș care s-a lăudat cu devotamentul său LGBT, afinitatea sa față de mișcarea de pervertire sexuală din America. Sunt sub apă".

Comentatorul de dreapta, Ann Coulter, a respins ideea că homosexualii au provocat vremea. "Nu cred că uraganul Harvey este pedeapsa lui Dumnezeu pentru Houston că şi-a ales un primar lesbian. Dar acest lucru este mai credibil decât "schimbările climatice". 

Michael Brown, care face parte în consiliul evanghelic de consiliere al lui Donald Trump, a cerut oamenilor să nu dea vina pe grupuri de oameni și a întrebat "de ce ar fi ales Dumnezeu doar Houston pentru judecată?"

Alte stiri din Bizar

Ultima oră