Doi chinezi, prinși la furat de câini. NOUĂ ORE i-au bătut localnicii

10 Iun 2015
Doi chinezi, prinși la furat de câini. NOUĂ ORE i-au bătut localnicii
Doi bărbați, care au fost prinși furând și omorând câini, au fost bătuți brutal de săteni timp de aproape nouă ore. Sătenii furioși au atacat chiar și polițiștii care au sosit la fața locului pentru a-i salva pe suspecți, potrivit AsiaOne.
 
Satenii i-au prins pe cei doi în flagrant, cu animalele moarte în saci. Oamenii și-au dat sema că bietele animale au fost ucise pentru carne și au început să-i bată pe hoți de la aproximativ 7 dimineata, cu pauze scurte de odihnă, până la patru după-amiază.

Când polițiștii au intervenit, sătenii și-a îndreptat atenția către ei, atacându-i cu bâte și pietre. Mai mult, sătenii au cerut 1 milion de yuani pentru predarea în viață a celor doi, spunând că, în caz contrar, îi vor omorâ așa cum au omorât ei bietele animale. Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul numai după ce au fost de acord să indeplinească o singură cerință a sătenilor. Oamenii au primit acordul să lege de gâtul hoților cadavrele câinilor morți și să-i plimbe timp de 30 de minute pe străzile satului. Incidentul a avut loc în provincia Huan, China.
 





 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră