Adolescentă, GRAVIDĂ, ÎNGROPATĂ DE VIE ÎN CAVOUL familiei?! (VIDEO)

26 Aug 2015
Adolescentă, GRAVIDĂ, ÎNGROPATĂ DE VIE ÎN CAVOUL familiei?! (VIDEO)
La o zi după înmormântare, membrii familiei unei adolescente s-au reunit la cimitir pentru a deplânge faptul că moartea a răpit-o atât de devreme dintre ei.
În momentul în care a părut că din cavoul familiei se aud țipete și strigăte de ajutor, rudele au spart cu disperare și speranță stratul de beton care bloca accesul la sicriul în care fusese depus corpul tinerei.

S-au grăbit să o ducă la spital, dar medicii n-au detectat niciun semn de viață și nici procedurile de resuscitare nu au reușit să producă vreun efect, tânăra fiind declarată, pentru a doua oară, moartă.

Întâmplarea a avut loc într-un orășel din Honduras si a fost relatată pe larg de mass-media locală, după care s-a răspândit viral.

Rudele adolescentei au declarat jurnaliștilor că în momentul în care au scos coșciugul din cavou, vizorul din sticlă al acestuia prezenta urme de lovituri și că degetele decedatei erau pline de vânătăi.

În vârstă de 16 ani, adolescenta era în a treia lună de sarcină și fusese îngropată în rochia de mireasă pe care o purtase cu puțin timp în urmă.
Zgomotele din cavou au fost auzite chiar de soțul său.
"Când am pus mâna pe piatra funerară, am auzit zgomote din interiorul cavoului. Am auzit lovituri și i-am auzit vocea, țipa după ajutor. Trecuse doar o zi de când o îngropasem. Nu puteam crede că se întâmplă cu adevărat. Eram nebun de fericire și plin de speranțe", a declarat acesta jurnaliștilor.



Mama tinerei decedate spune că atunci când a pus mâna pe corpul fiicei sale acesta era cald.
"Am fost cu toți extrem de fericiți. Fiindcă nu trecuse foarte mult timp de când fusese declarat deceseul, aveam speranțe că poate reveni la viață. Credeam cu toată tăria câ îmi voi recupera fiica", a declarat aceasta.

Adolescenta se pare că a suferit inițial un atac de panică, atunci când în împrejurimile casei în care locuia s-au auzit mai multe focuri de armă. În momentul în care a început să facă spume la gură, familia a considerat că este posedată de diavol și au chemat un preot ca să o exorcizeze. Doar în momentul în care și-a pierdut viața au considerat necesar să o ducă la spital, unde medicii au declarat decesul.

În privința faptului că ar fi putut fi îngropată de vie, lucru certificat de evidențele lăsate pe sicriu de lupta sa pentru viață, medicii consideră că este posibil ca în urma atacului de panică inima fetei să se fi oprit sau că aceasta ar fi suferit de un atac de cataplexie, generată de o senzație de spaimă sau teamă extremă, care a oprit temporar funcționarea voluntară a mușchilor.


 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră